Over ons

Trans2day is een logistieke dienstverlener die voor zowel kleine als grote bedrijven nationaal en internationaal diensten verleent. Service en kwaliteit staan bij ons voorop: we denken graag met u mee om de beste logistieke oplossingen voor uw bedrijf te vinden.

Hard werken, een no-nonsens mentaliteit en betrouwbaarheid is de cultuur die Trans2day karakteriseert. Onze vriendelijke en professionele chauffeurs staan voor u klaar om een lijnen kort en kunnen zaken altijd gemakkelijk geregeld worden.

Zowel nationaal als internationaal transport, overdag, in de nachten of weekenden; het is allemaal mogelijk. Met 11 trekkende eenheden en een aantal charters, allen in bezit van de juiste vergunningen en opbouw, rijden wij bijna 24/7 voor verschillende opdrachtgevers.

 

Bij Trans2day willen we groeien, blijven uitbreiden en investeren in lange en goede samenwerkingen. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en bereikbaarheid is voor ons kenmerkend. Er staat altijd iemand klaar om ad hoc een transport te regelen.

Heeft u belangstelling in onze dienstverlening? Wij gaan graag in gesprek om u verder te informeren over ons bedrijf en wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op