Internationaal (snel)transport

Wat als u al uw nationale en internationale (snel)transporten kunt uitbesteden aan één partner? Geen gedoe met verschillende communicatielijnen, maar altijd een vast aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw business. Wij zorgen ervoor dat u 24/7 op ons kunt rekenen. Of het nu een last minute transport betreft of wanneer het gaat om geplande leveringen, wij staan altijd voor u klaar.

Bij Trans2Day kunt u terecht voor verschillende soorten transporten, waaronder ADR-transport voor gevaarlijke stoffen, koel- en vriestransport en droge goederen. Met het uitgebreide wagenpark van elf trekkende eenheden en meerdere charters zijn wij uw volledige partner voor al uw logistieke bewegingen.

Onze internationale afdeling verzorgt dagelijks transporten door heel Europa. 

Wij rijden naar onder andere de volgende bestemmingen:

  • België
  • Frankrijk 
  • Duitsland
  • Zweden
  • Noorwegen
  • Finland
  • Denemarken
  • Spanje

Staat de bestemming of uw type goederen hier niet bij? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat kunt u verwachten als u contact opneemt met Trans2Day?

Voor een volledige offerteaanvraag zullen wij u vragen om te vermelden om welke laad- en loslocatie het gaat, wat het type goederen, het gewicht en de hoeveelheid zijn en wanneer dit geleverd dient te worden. Voor het opgeven van de laadlocatie en loslocatie is een postcode en plaatsnaam voldoende. Wij kunnen u hiermee voorzien van een passend en scherp tarief. Als de offerte akkoord is, vragen wij u ons de complete gegevens te mailen zodat wij direct voor u aan de slag kunnen gaan.

Bent u nog niet helemaal overtuigd?

Laten we samen een (internationaal) sneltransport uitproberen. Altijd geheel vrijblijvend. Wij zijn er om het u makkelijker te maken en om u volledig te ontzorgen. Wij beloven niet alleen van alles, wij komen het ook daadwerkelijk na. Het hele team van Trans2Day streeft ernaar u de best mogelijke service te bieden. We passen dit altijd volledig aan op uw wensen. Onze chauffeurs beheersen het vak tot in de puntjes en brengen met zorg en aandacht uw goederen naar uw partners in Europa.

Wat andere klanten van onze dienstverlening vinden

“Bij Trans2Day snappen ze precies wat wij zoeken in een logistieke partner. Trans2Day verzorgt onze transporten, zowel internationaal als nationaal, zowel regulier als sneltransport. Voor ons nooit meer een andere sneltransport en/of koerier. We zijn dan ook niet alleen te spreken over de transportplanners, maar ook zeer zeker over de chauffeurs. Met hun communicatieve vaardigheden is ook het transport een verlengde van onze kernwaarden zoals we dit intern belangrijk vinden: professioneel, kennis van zaken en korte communicatielijnen.”

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag over een transport buiten Europa? Dat kan ook! Wij werken met diverse grote en kleine transportbedrijven en kunnen u daardoor de beste transportservice aanbieden wereldwijd. Vraag hier direct een offerte aan en start onze samenwerking vandaag nog.

 

Neem contact op